This site was created using oxxy.com

Create your own for FREE

Some Alt Text

Трансфери от летище Варна към дестинации в България и Румъния

Изберете България Трансфер – вашият ваканционен гид!

 

 

 

България-Трансфер е фокусирана към удобството и спокойствието на своите клиенти, ние сме на разположение на агенции, организатори и участници в многобройните бизнесфоруми и срещи на международно, национално и регионално ниво във Варна и региона.

 

Осигурявайки изправен и модерен автомобилен парк и професионално подготвени шофьори, ние ви предлагаме сигурност, точност и безпроблемен трансфер във всяка дестинация от летище Варна към региона и вътрешността на страната.

 

 

Разполагаме с автомобили от обикновени таксита до големи автобуси, зависи от трансфера, който изисквате. Всичките ни превозни средства са модерни и се проверяват сервизно редовно, имат климатици за комфорта на нашите пътници. Можем да ви предложим дестинации до исторически и археологически забележителности, да ви заведем до причудливи природни феномени или да ви придружим на пазар в региона и дори в Румъния. Готови сме да осигурим с превоз културни прояви, научни семинари, бизнессрещи на всяко ниво.

 

В цената е включено еднопосочно или двупосочно пътуване от и до хотела или дестинацията и личен шофьор. Ако сте резервирали едно от редовните ни таксита, то отбележете – те побират максимум 4 човека. По ваша предварителна заявка ще добавим безплатно детски седалки, но моля ви, не забравяйте да ни уведомите предварително, ако се нуждаете от такава.

 

Нашата утвърдена в бизнеса компания България-Трансфер, ви гарантира удоволствие от пътуването, лоялен и приветлив шофьор, който задължително владее английски и много незабравими ваканционни пътешествия по Черноморието или във вътрешността на страната.

 

Обадете ни се, изберете България Трансфер – вашият ваканционен гид!